Vakgroep voedselveiligheid en voedselkwaliteit

Nieuws

Doctoraat over vorming van 3-chloortyrosine door het gebruik van hypochloriet in levensmiddelen

vrijdag 12 mei 2017

Huynh Nguyen Bao Loan, verbonden aan Onderzoeksgroep Levensmiddelenchemie en Humane Voeding (nutriFOODchem), heeft haar doctoraat ingediend met als titel 'Vorming van 3-chloortyrosine door het gebruik van hypochloriet in levensmiddelen '. Promotor is Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer. De openbare verdediging vindt plaats op vrijdag 19 mei 2017.

Verder lezen

Food Pyramid in disk diagram

Algemene informatie

Vakgroepvoorzitter : Prof. dr. ir. Koen Dewettinck

Adres : Campus Coupure, A, Coupure Links 653, B-9000 Gent, België
Telefoon : +32 9 264 61 63
Fax : +32 9 264 62 18

Labo's en onderzoeksgroepen

Onze vakgroep bestaat uit drie labo's :

Wij werken samen met

Logo Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen

 

Inhoud syndiceren